Zaev: Të martën mund të nisim me ndryshimin e drejtorëve

30

Kryeministri Zoran Zaev pas hapjes së qendrës për kontroll të pikëpagesave dhe rrugëve ka folur edhe për zhvillimet politike në vend, raporton Zyrtare.com

I pyetur në lidhje me fshesën e paralajmëruar në lidhje me ndryshimin e drejtorëve, Zaev theksoi se nga dita e martë do të fillojnë me vendime duke ndëruar një pjesë të drejtorëve që kryejnë funksione publike.

Ai gjithashtu tha se ministrine e financave do ta drejtoj zv ministrja Shiret Elezi derisa per vendimet kryesore do të vendos vetë ai./zyrtare.com/