Zëdhënësi i Besës, Memishi, bën krahasim sarkastik mes Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut

82

“Në Austri, pasi filmohet zv.kryeministri se kërkon benefit financiar, shteti shkon në zgjedhje të parakohshme, ndërsa në Maqedoninë e Veriut kur merret vesh se politikan hetohet nga Prokuroria Speciale, atij i jepet posti i zv.kryeministrit dhe bëhet krye negociator për bisedimet me Bashkimin Evropian!

“Shumë mbrapa ka mbet Evropa!” ?” – shkruan Elmedin Memishi, zëdhënës i Lëvizjes BESA.